© Powered by SiteSpirit

 
925_Studio RenM.jpg

2-uur durend Muzikaal Spektakel bij S(w)ing-in Taptoe

Inmiddels is er al meer bekend over de inhoud van het programma van de S(w)ing-in Taptoe, welke op Koningsdag op de Engh wordt georganiseerd.


Vanaf 20.30 uur wordt het twee uur lang een spetterend feestje in Soest waaraan Jong Jubal uit Dordrecht, MCC uit Laren, Jong Juliana uit Amersfoort, Hypercussion uit Amersfoort, Balletstudio Sylvia uit Soest en muziekvereniging PVO Soest zullen meewerken. Zij zullen een muzikaal spektakel verzorgen met natuurlijk veel showelementen zoals we bij een Taptoe gewend zijn. Dit keer geen speaker die de nummers en deelnemers aankondigt, maar het geheel zal aan elkaar worden gezongen door DJ Singer in Suit uit Den Bosch. Op deze manier zal er non stop muziek zijn en mag er naar hartenlust worden meegezongen en gedanst. Verder zal het spektakel professioneel worden uitgelicht en versterkt.

Rond 22.30 uur zal dit evenement op een verrassende wijze worden afgesloten met een bijdrage van alle deelnemers.   De S(w)ing-in Taptoe wordt georganiseerd door de Muziekvereniging PVO uit Soest, die dit jaar 120 jaar bestaat, onder auspiciŽn van de Stichting Oranjefeesten Soest. Voor dit feest worden ook sponsorpakketten aangeboden, zie hiervoor www.pvosoest.nl.

De S(w)ing-in Taptoe vindt plaats op het Evenemententerrein De Engh waarbij een unieke samenwerking is ontstaan met de vier scoutingverenigingen in Soest. Zij organiseren op Koningsdag de OranjeVrijmarkt op ditzelfde terrein en zijn ook bereid een actieve bijdrage te leveren aan dit evenement als onderdeel van het programma op Koningsdag..

Taptoe_Concert Jong Jubal.jpg

KONINGSDAG SOEST/SOESTERBERG

Gemeentehuis_Nieuw.jpg
Koningsdag_programma_2019_klein.jpg
IMG_2268.jpg
twitter flickr facebook