© Powered by SiteSpirit

 
925_Studio RenM.jpg

Koningsdag Soesterberg: een variŽteit aan activiteiten

IMG_3033A.jpg

Sportvereniging AGAVS gaat wel voor Koningsdag zelf om rondom de Banninghal weer een attractief programma voor jong en oud neer te zetten. Dit betekent dat er natuurlijk een kleedjesmarkt is, dat er springkussens worden opgesteld, de kinderboerderij er is met konijnen, kippen en andere kleine dieren, en wordt er ook gezorgd voor gezellige muziek en is er gelegenheid om een drankje en een hapje te kopen. Met de organisatie van dit Koningsdagfeest wil AGAVS met de vrijwilligers deze traditie voor Soesterbergse jeugd voortzetten. De opstelling zal wellicht wat compacter zijn om de sfeer te vergroten.

Inmiddels is bekend dat ook de Koningsmarkt weer wordt georganiseerd. Dit jaar is de organisatie in handen van Evenementenbureau Funmarkt uit Bunschoten. Daarnaast zal het Wapen van Soesterberg weer voor de nodige entertainment zorgen. Voor de senioren is het Dienstencentrum De Drie Eiken in de middag geopend om met elkaar te toasten en zal er 's-avonds weer een Koningsbridgedrive in De Drie Eiken worden georganiseerd.  

De Stichting Oranjefeesten Soest/Soesterberg hoopt dat er in 2020 weer mogelijkheden zijn om Koningsnach te organiseren. Door de ervaringen afgelopen jaar heeft AGAVS om haar moverende redenen moeten afzien van de organisatie van dit voor Soesterberg zo eigen feest op de vooravond van Koningsdag.


KONINGSDAG SOEST/SOESTERBERG

Gemeentehuis_Nieuw.jpg
Koningsdag_programma_2019_klein.jpg
IMG_2268.jpg
twitter flickr facebook