© Powered by SiteSpirit

 
925_Studio RenM.jpg

S(w)ing-in Taptoe sluit Koningsdag 2019 in Soest af

PVO_Soest.jpg

Onder auspiciŽn van de Stichting Oranjefeesten Soest organiseert de 120 jarige Muziekvereniging PVO als afsluiting van Koningsdag een spetterende S(w)ing-in Taptoe op het Evenemententerrein De Engh. Vanaf 20.30 uur zal een diversiteit aan muziekkorpsen en muziekgroepen twee uur lang zorgen voor muzikaal spektakel met veel show. Het moet een interactief gebeuren worden waarbij een zingende DJ (DJ Singer in Suit uit Den Bosch) niet alleen zal zorgen voor non-stop muziek maar ook zal zorgen dat het publiek haar muzikale talenten toont. Het muziekaanbod is zeer breed, met natuurlijk veel showelementen, welke aantrekkelijk is voor alle leeftijdscategorieŽn. Door het contracteren van Jong Juliana uit Amersfoort en Jong Jubal uit Dordrecht presenteren deze avond enkele muziekverenigingen zich waar de gemiddelde leeftijd van de muzikanten onder de 25 jaar ligt. Beiden hebben al veel prijzen in de wacht gesleept met hun optredens tijdens verschillende Muziekfestivals. Deze S(w)ing-in Taptoe belooft een geheel eigentijdse invulling te geven aan wat we normaal bij Taptoes gewend zijn.

In de komende weken zal het programma verder worden uitgewerkt door Muziekvereniging PVO en alle deelnemende muziekorganisaties. Dat zijn naast de hiervoor genoemden nog enkele anderen zoals MCC uit Laren, die ook een eigen sound meebrengt en waarschijnlijk nog een dansgroep en een percussieband. Ook een muzikale inbreng van de Muziekvereniging PVO zal niet ontbreken. Als locatie is (gezien de ruimte die nodig is) gekozen voor het Evenemententerrein De Engh waarbij een unieke samenwerking is ontstaan met de vier scoutingverenigingen in Soest. Zij organiseren op Koningsdag de OranjeVrijmarkt op dit zelfde terrein en zijn ook bereid een actieve bijdrage te leveren aan dit evenement.

Met dit nieuwe programma-onderdeel is de verwachting dat er de gehele dag vanaf 9.00 uur met de organisatie van o.a. de OranjeVrijmarkt en Museumplein en diverse andere activiteiten een attractief programma op Koningsdag 2019 in Soest wordt gepresenteerd.


KONINGSDAG SOEST/SOESTERBERG

Gemeentehuis_Nieuw.jpg
Koningsdag_programma_2019_klein.jpg
IMG_2268.jpg
twitter flickr facebook